Vippeserum – Hva er det?

2Det er mange kvinner som klager på tilstanden av øyevippene sine, de er ikke fornøyde med hvordan de ser ut, enten for korte eller for få. Vi får inn mange annonser som reklamere for jenter med unaturlig lange vipper, disse falske vippene har blitt en standard i skjønnhets verden i dag og vi ser ingen antydning til at dette kommer til å forandre seg. Hvis du vil heller velge en måte å forbedre din vippene naturlig kan vippeserumet være den beste løsningen.

Vippeserum avdekket

Vippeserum en spesielt designet formel som forbedrer veksten av våre vipper, det bør være designet og produsert i laboratorier og testet av uavhengige institutter. Ingredienser som stimulerer vippe folliklene bør være naturlige, plantebaserte stoffer som er trygge å bruke på sensitiv hud. Hvert serum er grundig testet av produsentene før det kommer på markedet.

Forskere har bevist at kun fire av hundre kvinner ikke ser positive resultater, og de meste populære produktene er de som har naturlige vitaminrike ingredienser. I tillegg til å forlenge vippene skal serumet også være bra for huden rundt øyet. De vanligste ingrediensene i vippeserum er bl.a. essential oljer, papaya og peptider.

Det er ikke nok å bare kjøpe produktet hvis du vil ha fantastiske vipper, du må være flink til å bruke det hver dag og følge bruksanvisningene. For å se at vippene blir sterkere og lengere må man bruke serumet systematisk og sørge for at du fullfører hele behandlingen.

Hvordan bruker man vippeserum?

Det finnes noen regler du må følge uansett hvilket serum du velger. For det første må du sørge for at huden er ren før du tar på serumet, vær forsiktig og nøye når du vasker huden rundt øyet. Det finnes spesielle såper du kan kjøpe som vil fjerne urenheter og oljer som har samlet seg rundt øyet og vippene. Det er meget viktig at du tar ut kontakt linsene før du bruker vippeserum.

De mest effektive produktene vil ha en liten og spiss børste som følger med i pakningen som gjør det enkelt å ta serumet på, når huden er ren tenger du bare en tynn strek på vippekanten sånn at serumet kan trenge seg inn i folliklene. Det hjelper å eksperimentere med vinklene for å finne ut det som fungere best for deg, f.eks. noen mener at det er mye lettere å start helt innerste i øyehjørnet mens andre liker å starte ytterst. Prøv å ikke få produktet i øye ditt, dette kan muligens føre til irritasjon, rødhet, smerte og i noen tilfeller skader på øyet, og hvis du får noe i øyet må du rense øyene dine med lunkenvann med en gang det skjer. Det anbefales å la serumet tørke og absorbere før du begynner å sminke deg, de fleste produktene tar kun 10 minutter å bli helt absorbert i folliklene.