Vippeserum – Å velge den beste for deg

IDet er så utrolig mange å velge mellom, hvordan i all verden skal man klare å velge den rette? De minst effektive produktene er de som må påføres på selve vippene, disse forbedrer kun tilstanden av vippene men vippene blir sjeldent lengre av dette, kanskje litt tettere hvis du er heldig men det får ikke små vippene til å vokse noe mer. Når du velger et produkt må du være 100% sikker på at det er trygt og effektivt å bruke, du vil ikke risikere vippene og huden ved å kjøpe et produkt som kan føre til irritasjon, smerte, rødhet eller skader.

Hvordan fungere vippeserum?

Forskjellige produkter fungere på forskjellige måter, de minst effektive produktene er de som føres på selve vippene. Disse påføres på samme måten som man tar på maskara og de forbedre kun tilstanden av vippene, ikke lengden. Vippene kan virke litt tjukkere, men det vil ikke få små vippene til å vokse noe særlig. De kan være bra å bruke under maskara, siden de beskytter mot kjemikalene i maskaraen og gir fuktighet til vippene men anbefales ikke til de som vil forlenge vippene sine. Noen visse produkter gjør at maskara holder seg lenger, med dette variere fra produkt til produkt.

1De mest effektive produktene er de som påføres på vippekanten, disse produktene blir absorbert inn i folliklene og gir røttene næring og fuktighet sånn at de vokser lengere og tjukkere. I tillegg til dette kan folliklene begynne å produsere flere vipper for en kort periode og du kan se at det gror flere småvipper etter kun 4 uker av systematisk bruk av serumet. Noen svake vippe vil falle ut når du bruker sminke fjerner men du legger merke til å vippene generelt er mye sterkere og sunnere.  5-6 uker av systematisk bruk vil gi deg lenger og tjukkere vipper og du vil merke en betydelig forskjellig som holder flere måneder etter du er ferdig med behandlingen.

Før du begynner å handle

Du må først tenke litt på resultatene til vil oppnå, vil du hva tjukkere og lengere vipper? Eller kanskje du bare vil forbedre tilstanden av vippene? Vi ser lange, tjukke, sunne vipper over alt i skjønnhets verden, i reklamene og motebladene. Hvordan kan du få til dette på en sunn og naturlig måte? Vippeserum er kanskje svaret for deg.