Tre grunner til at du burde bruke vippeserum

before afterVil du at dine venninner skal misunne de lange og vakre vippene dine? Har du lyst til å forbedre tilstanden av dine vipper? Hvis du svarte ja på disse spørsmålene så kan vippeserum være løsningen for deg! Start behandlingen i dag og nyt tjukke, lange vipper så snart som mulig.

Hvorfor?

Hvorfor bruke vippeserum? Det har aldri vært en effektiv vippe behandling før nå, nå kan vi forlenge våre vipper uten å lime på falske. Vi har nå en metode å forlenge våre vipper på en sunn og naturlig måte. Spørsmålet er ikke hvorfor, spørsmålet er hvorfor vente?

Det viser seg at det beste tidspunktet å start behandling er etter sommeren, for det da vippene er i verst tilstand. Sola ødelegger vippene mer enn du tror, og å starte etter sommeren sørger for at vippene holder seg fine og vakre mye lengre.

Grunn 1.  Vipper blir skadet av kjemikaler i kosmetikk produkter. Hvis du bruker sminke fjerner og falske vipper med mange kjemikaler i kan dette føre til korte, strå-aktig vipper, det riktige vippeserumet kan bygge opp strukturen på vippene igjen og få de til den optimale sunn, naturlig tilstanden i et par måneder etter behandlingen. Dette skjer selvfølgelig ikke over natta og du er nødt til å bruke serumet systematisk til behandlingen er fullført.

Grunn 2. Korte og svake vipper. For å si det rett ut, vipper skal ikke være svake, dette er ikke naturlig og kommer av dårlig behandling av vippene som ikke får nok næring. Vippeserum består av viktige vitaminer og oljer som dine vipper trenger for å bli friske igjen. Alt du trenger å gjøre er å bruke vippeserum hver dag og la det gjøre jobben sin.

Grunn 3. Vil du ha falske vipper effekten? Følg trenden og spander en bedre versjon av falske vipper på deg selv, bruk vippeserum i minst 20 dager for å se fantastiske resultater, øyene dine vil se større og lysere ut takket være lange og tjukke vipper.