Naturlige ingredienser i vippeserum

Måten hvert serum fungere på er helt avhengig av ingrediensene.  For å få lengre, tjukkere og mørkere vipper bør serumet bestå av naturlige ingredienser, som er uten tvil mye tryggere å bruke enn kjemikalene som vi ser så ofte i skjønnhetsverden. Her er noen av komponentene som du finner i de beste vippeserums produktene.

Hvorfor er det så viktig med naturlige ingredienser?

Det produsenten tenker på når de velger ingrediensene sine er «hvordan kan vi få best mulig effekt på en trygg og naturlig måte?», noen komponentene er plante- eller dyrebasert. Den potensielle ingrediensen blir filtrert, trykket og tørket så blir den testet og renset for å fjerne alle urenheter.

Naturlige ingredienser er de tryggeste å bruke, de fører ikke til uttørking av øyet eller irritasjon i øyet og gi sjeldent allergiske reaksjoner, men dette varierer fra person til person. De fleste komponentene gir fuktighet til huden, og denne delen av ansiktet er veldig sensitiv og krever myk og spesiell behandling. Rundt øyet er det veldig tynn hud, og alt som kommer i kontakt med huden blir absorbert i blodet og derfor blir alle produktene grundig testet for urenheter for å minske uønsket irritasjon.

Hvordan fungerer naturlige ingredienser?

Underbehandlingen, uansett om du tar på selve vippen eller på vippekanten, vil serumet gi fuktighet og næring til dine vipper. Blodsirkulasjon vil øke og folliklene vil få mer oksygen og næring. De mest effektive produktene fokuserer på røttene, jo sunnere folliklene er jo sterkere og lengere blir vippene. Mindre populære, og mindre effektive, produkter er de som brukes som maskara, uansett hvor mye næring vippene dine får så kommer ikke produktet ned til folliklene og resultatene er kortvarige.

De mest populære ingrediensene

L-Carnitine finner du i nesten alle vippesum produkter, det er en liten aminosyre som er i nesten alle cellene i menneske-kroppen og spiller en megetviktig rolle i energi produsering. Syren gjør hår mykt, blankt og sterkt og hindrer apoptose, som gjør at cellene krymper seg og dør.

Aloe Vera er også veldig viktig i vippeserum, den påvirker mange enzymer og fjerner døde hudceller som tetter opp folliklene og gir vann og fuktighet til vippene.