Vippeserum – Hvorfor burde du bruke det?

all1Vi ser lange, tjukke, sunne vipper over alt i skjønnhets verden, i reklamene og motebladene. Hvordan kan du få til dette på en sunn og naturlig måte? Hvis du er en av de mange kvinnene som er ikke er forøyd med øyevippene og trenger en forandring så er vippeserum kanskje svaret for deg.

Hva er vippeserum egentlig?

Vippeserum er et skjønnhetsprodukt som får vippene til å gro lengere og tjukkere enn vanlig. Hvert serum produseres i laboratorier ifølge regelasjonene, produktet blir testet av uavhengige laboratorier før det kommer på markedet. De mest effektive produktene består av naturlige ingredienser som påvirker måten serumet fungerer på vippene og disse ingrediensene er en viktig del av hudbehandlingen også. De med populære ingrediensene er Aloe Vera, essential oljer og mange forskjellige vitaminer (E, PP og B5). Syntetiske ingredienser blir brukt hovedsakelig til bevarings formål men kan også stoppe spre på bakterier. Produktene blir som regel ikke testet på dyr, så alle dyr elskere trenger ikke nøle med å bruke vippeserum.

Vippeserum kan også forbedre tilstanden av vippene, folliklene blir mye sterkere som fører til sterkere og sunnere vipper. Mange har også lagt merke til at vippene blir mørkere og blankere etter bruk av visse produkter. De fleste vippeserum produktene gir lengere og tjukkere vipper og skaper den «falske vipper» effekten, disse produktene brukes på den samme måten som man brukere maskara og føres på selve vippene. Det vippeserum ikke skal gjøre er å få vippene til å se våte ut, klumpe seg sammen eller falle ut.

Vippeserum og trygghet

Det er visse standarder som hvert serum må møte før det kommer på markedet, men det er også ting som du kan gjøre for å holde deg og øyene dine trygge under behandling. Det første du må vite er at vippeserum skal kun brukes på øyelokket og vippene, det skal aldri i selve øyet og hvis det skjer må du rense øyet ditt med en gang med lunket vann. Det er viktig at du fjerner kontaktlinsene dine før du bruker vippeserum og les bruksanvisningen nøye før du starter behandlingen.